Medlemmer

Simone Jørgensen

Simone Jørgensens billede

Producer

Tlf: 
(+45) 53 71 06 10
Email: 
monefelt@gmail.com



Simone startede på Københavns Film og Fotoskole i 2009, hvor hun producerede sin første kortfilm. Hun blev bidt af filmverdenen og forsatte videre på et overbygningsforløb, hvor hun skrev, instruerede og producerede sin anden kortfilm, “Dem og kun de to” som behandlede emnet organdonation. I 2011 startede Simone som Producer-assistent hos Fridthjof Film, hvor hun siden har været produktions-koordinator på flere film. Hun blev herefter optaget på Super16 #7.
 
Udvalgt filmografi:

2014: "Sjit Happens sæson 3" - Produktionskoordinator

2013: "Kolbøttefabrikken" - Produktionsleder

2012: "Min Søsters Børn på Safari" - Produktionskoordinator

2012: "Alle For To" - Produktionskoordinator

2012: "A-Klassen" - Produktionskoordinator

2011: "Over Kanten" – Produktionskoordinator